Заоблени кухни

logoLorita-blue-smalЛуксозни заоблени кухни по поръчка.

ЛОРИТА ЕООД  проектира и произвежда луксозни мебели  по поръчка, модерни и нестандартни кухни със заоблени и огънати  вратички и декори от мдф , гардероби, портманта, скринове  и други мебели по поръчка.  Заоблени кухни, заоблени гардероби, заблени спални, заоблени маси, заоблени скринове.

Галерия  с ИЗПЪЛНЕНИ  ПРОЕКТИ на кухни по поръчка

Заоблени кухни с кръгли барове с огънати вратички и декори от мдф, кухненски плотове от технически камък.

Кухня по поръчка  модел Ива. Резултат от опит, професионализъм и задание за кухненско обзавеждане  без ограничения!!! Радиуси на огъване, механизми и обков, кухнески плот и стенен панел най висок клас. Остров!!! Няма такъв!!!

 

Кухня по поръчка модел Марияна. Кухнята е изработена от мдф с автомобилна боя в гланц, плотове от технически камък, вградени уреди ,осветление, контакти в плота.

 

 

Кухня модел Венелина, огънати врати и декори от мдф с боя в гланц, кухненски плот и стенен панел от технически камък,LED осветление и още нещо

 

Кухня от огънат мдф с дървесен фурнир модел Гери

 

Кухня черен гланц модел Гулхан. Кухня по поръчк аот мдф с автомобилна металик боя в гланц. Кухненски плот и стенен панел от мдф с термо и водоустйчиво покритие.

 

Кухня бял гланц модел МАРИЯ , кухня по поръчка с плот от технически камък, стенен панел от принтирано стъкло

 

Кухня по поръчка модел Жана . Вратички от мдф с металик боя в гланц, плот и стенен панел от мдф с термо и водоустйчиво покритие.

 

 

Кухня гланц по поръчка , модел СИЛВИЯ . Заоблени форми с  огънати вратички от мдф в боя металик, плот и стенен панел от технически камък, LED  осветление

 

Кухня винтидж стил  по поръчка,  модел Галя  . Заоблени форми с  огънати вратички от мдф с естествен фурни в цвят по избор

 

Заоблена кухня по поръчка модел Жанета. Огънати врати и декори от мдф с боя бяла перла, кухненски плот от технически камък 4 см, стенен панел от принт стъкло, LED осветление , хладилник,фурна,котлони и съдомиялна за вграждане.

 

Кухня гланц  по поръчка модел Светлана. Заоблена кухня с огънати врати и декори от мдф с боя в гланц. Кухненски плот и стенен панел от технически камък.

 

Заоблена кухня в гланц  по поръчка модел  Алина.  Вградени пълен комплект елекро уреди в 130см на 160 см и функционален заоблен бар!!!

 

Заоблена кухня в гланц  по поръчка , модел Деси. Огънати вратички от мдф в боя металик, плот и стенен панел от технически камък

 

Кухня гланц по поръчка ,  модел Стела – симетрия и стил!!! Огънати врати и декори, заоблен кухненски плот от технически камък!!!

 

Заоблена кухня бял лак по поръчка модел  Бианка, огънати врати и декори от мдф в боя гланц

 

Заоблена кухня в гланц  по поръчка модел Нели-Черен гланц и кухненски плот от технически камък

 

Заоблена кухня по поръчка от мдф ,червено и черно в гланц, стенен панел интериорно стъкло

 

Заоблена кухня от мдф с огънати вратички в бежов металик и плот от технически камък

 

Заоблена кухня по поръчка модел Киара  по италиански дизайн. Изработена е по поръчка от мдф с металик боя.

 

Кухня ЕЛЕГАНТО, извити врати от мдф с боя в мат, кухненски плот от технически камък.

 

Един различен Трапезарен шкаф от мдф с фурнир дъб с боя в мат

 

Заоблена кухня по поръчка модел  Венета – Лилаво и бяло в гланц, заоблени и огънати вратички от мдф, кухненски плот и стенен панел с термо устойчиво покритие

 

Заоблена кухня в гланц, модел  Зорница – Розов гланц с кухненски плот и стенен панел от мдф.

 

Заоблена кухня по поръчка модел  НИНА в червен гланц и черен плот !!! Извити вратички  и декори – мдф с боя гланц, кухненски плот и гръб  от технически камък.

 

Обзавеждане за кино зала, бара е от мдф с боя металик с плот от технически камък,телевизионния шкаф е от мдф с металик боя.

 

Заоблена кухня по поръчка модел ЕЛЕНА  Кухня със заоблен бар, извити врати и декориот мдф с боя  лилав гланц, плот и гръб от мдф   с термо и водоустойчиво покритие.

 

Кухня по поръчка модел  ПЕРЛА е изработена от мдф със заоблени и огънати вратички и декори в боя гланц, плот и гръб от  мдф с термо и водоустойчиво покритие.

 

Зоблена кухня по поръчка модел  СЕМРА Кухня със заоблен бар,  заоблени и огънати вратички и декори от мдф  в боя гланц, плот и гръб от мдф с термо и водоустойчиво покритие.

 

Кухня  по поръчка модел ДЕСИ е изработена от мдф с боя  в гланц,  кухненски  плот и стенен панел  от технически камък. Огънати врати и витрини.

 

Заоблена кухня по поръчка модел МИЛЕНА е  изработена от мдф със заоблени и огънати вратички и декори в боя  металик в гланц, плота и гърба  са от технически камък.

Заоблена кухня от мдф с фурнир  по поръчка модел  Наска е изработена от огънат мдф с естествен фурнир, с кухненски  плот и стенен панел от технически камък.

 

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

 

Заоблена кухня  по поръчка модел Янка е изработена от мдф с боя металик, плот и гръб с термо и водоустойчиво покритие.

 

Заоблена кухня по поръчка модел Сийка е изработена от мдф  със заоблени и огънати вратички и декори в боя гланц, плота е от технически камък, за гръб са използвани стъклени плочки.

 

Заоблена кухня по поръчка модел Черна перла е изработена от мдф със заоблени и огънати вратички и декори в боя металик, плот и гръб с термо и водоустoйчиво покритие.

 

Цялостно обзавеждане по поръчка модел МАРИЯНА изработено от мдф в боя гланц, кухненски плот  и гръб от технически камък.

 

Кухня по поръчка модел  ВЕРА мострена в ШОУРУМ на ЛОРИТА ЕООД, изработена е от мдф с металик боя, плота и гърба са от технически камък.  Тази кухня можем да Ви я доставим до 5 работни дни. Цена по договаряне!!!

 

Заоблена кухня по поръчка модел РОСЕН  със всички екстри!!!  Вграден хладилник, пералня, съдомиялна, микровълнова фурна, фурна, котлони, аспиратор, осветление, кошници за пакетирани продукти, механизъм за бутилки, чекмеджета с плавно затваряне. Кухненски плот и гръб от технически камък!!!

 

Кухня по поръчка модел ЕЛЕКТРА-Кухня със заоблен бар , изработена е от мдф със заоблени и огънати вратички и декори в боя металик, плот и гръб с термо и водоустoйчиво покритие.

 

Заоблена кухня по поръчка модел ТИШО е изработена от мдф с боя гланц, плот и гръб – мдф с термо и водоустойчиво покритие.

 

Заоблена кухня по поръчка модел РОСИ изработена от мдф със заоблени и огънати вратички и декори в гланц,бар със огънати декори и витрини. Плот и гръб от мдф с термо и водоустойчиво покритие.

 

Заоблена кухня по поръчка модел Африканска РОЗА- ШЕДЬОВЪР- САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ!!!  Материала за вратички  и декори от мдф с фурнир, кухненски  плот и гръб от технически камък.

 

Заоблена кухня по поръчка модел МЕДИ със огънати врати и декори в боя металик, плот и гръб от мдф с термо и водоустойчиво покритие.

 

Кухня ЙОАНА от мдф в бял гланц с плот и гръб технически камък

facebook

Начало