Технически камък – обработка и монтаж на кухненски плотове от най-висок клас

При поръчки на кухненски  плот и стенен панел от технически камък  в периода  до   31.09.2021г Ще ползвате 10% намаление за всяка закупена мивка или смесител

* За поръчка се счита авансирана оферта

*Промоцията в валидна за поръчки над 3000.00 лв

Техническият камък е композитен продукт, изработен от 95% естествен материал (кварц, гранит, мрамор) и 5% полиестерна смола с много високи физико-механични характеристики. Производството се осъществява по така наречената Breton технология. Техническият камък притежава много по-добри технически от естествените камъни (гранит, мрамор и др.), като здравина, топлоустойчивост, киселиноустойчивост, антибактериалност и др.

icon-Stain-resistance   icon-Long-lifetime-durability  icon-High-scratch-resistance  icon-Quartz-product  icon-Natural-juices-resistance  icon-High-bacteria-resistance  icon-Made-of-natural-raw-materials icon-Waterproof

Технологията позволява да се произвеждат големи плочи с прецизни размери и дебелини. Лабораторното синтезиране на изходните вещества гарантира еднаквост на цветовата гама.

Работим с  най реномираните производители на технически камък,   нашата цветова гама надхръля 300 цвята които имаме в наличност.

Предлагаме на Вашето внимание нов начин на вграждане на мивка в плот, мивката и плота за сработени под 45 градуса и такa се постига идеалната  визия и функционалност .

 

Реализирани кухненски плотове от технически камък

Към галерия ПЛОТОВЕ от Технически камък